MIJN DIENSTEN

Alles kan, niets is te gek!

Op zoek naar de perfecte manier om uw meest waardevolle momenten vast te leggen? Of het nu gaat om een adembenemende fotoshoot of een aangrijpende video, bij Reit Productions geloven we in het creëren van herinneringen die u kunt koesteren.

Om u te helpen de magie van deze momenten vast te leggen, bied ik diverse pakketten aan. Of u nu een zakelijk portret wilt, een hartverwarmende familieshoot, of misschien een professionele bedrijfsvideo, u kunt hieronder de vanaf-prijzen vinden.

Portret fotografie

Als portretfotograaf is het mijn taak om meer dan alleen een gezicht vast te leggen. Ik streef ernaar om de persoonlijkheid, emoties en de ziel van de persoon voor mijn lens te vangen. Elke rimpel, elke glimlach, elke blik heeft een verhaal te vertellen, en ik ben er om dat verhaal tot leven te brengen. Of het nu een zorgvuldig geënsceneerd artistiek portret is, of een spontane foto die een onbewaakt moment vangt, mijn doel is om authentieke beelden te creëren die de unieke essentie van een individu onthullen. Portretfotografie gaat niet alleen over het maken van een foto, maar ook over het maken van een connectie, het onthullen van een karakter en het vertellen van een persoonlijk verhaal. 


Familieshoot

Als fotograaf voor familieshoots draait mijn werk om het vangen van het bijzondere in het alledaagse, het liefdevolle in het eenvoudige. Elke familie heeft een uniek verhaal, een eigen dynamiek, en mijn doel is om dat op authentieke en creatieve wijze vast te leggen. Of het nu gaat om het spelen met uw kinderen, de warmte van groepsknuffels, of gewoon de vredige momenten van het samen zijn, ik ben er om deze waardevolle momenten te vereeuwigen. Een familieshoot gaat over meer dan alleen mooie foto's - het gaat over het vastleggen van herinneringen, emoties en banden die in de loop van de jaren alleen maar waardevoller worden.

Lifestyle Fotografie

Als lifestyle-fotograaf ben ik er om de kunst van het alledaagse leven vast te leggen. Het draait allemaal om het vastleggen van mensen in echte situaties, in een artistieke manier die hun ware essentie onthult. Of het nu gaat om een zondagochtendontbijt, een wandeling in het park, of gewoon een avondje thuis - mijn doel is om de schoonheid, eenvoud en vreugde van het dagelijks leven te laten zien. Lifestyle-fotografie is niet alleen over het creëren van prachtige beelden, maar ook over het vertellen van een verhaal - uw verhaal, vol echte emoties en spontane momenten. Het is een viering van het leven, gevangen in beelden die u altijd zal koesteren.


Product Fotografie

Als productfotograaf is het mijn passie om uw producten op hun allerbest te laten zien. Ik streef ernaar om elke functie, detail en unieke eigenschap van uw producten vast te leggen, vanuit de meest flatterende hoeken en met de perfecte belichting. Mijn doel is om beelden te creëren die niet alleen aantrekkelijk zijn, maar die ook de essentie van het product vastleggen en de kwaliteit en waarde ervan communiceren. Of het nu gaat om een enkel product of een hele reeks, ik ben er om uw producten in de schijnwerpers te zetten en uw doelgroep te betrekken met boeiende beelden. Productfotografie is meer dan alleen het nemen van foto's - het is het vertellen van het verhaal van uw product, en het tot leven brengen van uw merk.

Bedrijfsfotografie

Als bedrijfsfotograaf vertaal ik de kernwaarden en ambities van uw bedrijf naar krachtige beelden. Mijn doel is om uw bedrijf in zijn volle glorie te portretteren, de dynamiek van het team vast te leggen, en de unieke details te belichten die uw merk onderscheiden. Van het in beeld brengen van dagelijkse bedrijfsprocessen tot het vastleggen van belangrijke bedrijfsevenementen, ik zorg voor professionele foto's die uw merkverhaal vertellen en het vertrouwen van uw klanten versterken. Bedrijfsfotografie is meer dan alleen beelden maken - het is een manier om uw bedrijfsidentiteit tot leven te brengen.


Love shoot

Een koppel fotoshoot is het moment om eindelijk samen met je geliefde op een ontspannen manier op de foto te gaan. Het is een bijzonder en liefdevol moment dat je samen beleeft en waar je achteraf mooie herinneringen aan overhoudt. Aan de hand van vragen en kleine opdrachten die ik jullie meegeef, zorgen we samen voor het beste resultaat. We spreken samen een locatie af waar jullie je fijn voelen, of een plek die belangrijk voor jullie is.Ben je even klaar met die eeuwige selfies? Boek dan deze shoot!


Lucht opname

Drone opnames laten maken is echt aan te raden voor diverse foto en video producties, een mooi voorbeeld is een bedrijfsreportage. Hoe geweldig is het om te laten zien waar uw bedrijf gevestigd is vanuit de lucht. Of juist om drone opnames te laten maken van het afleveren van uw producten bij een klant vanuit de lucht.

Wat wij veel doen met drones zijn zogenaamde beauty shots maken. Dit zijn drone beelden uit de omgeving of regio van bekende plekken waar uw bedrijf bij in de buurt zit. Dit kan uw verhaal versterken en het juist lokaal en herkenbaar maken voor uw doelgroep.

Wij leveren beelden af in zeer hoge resolutie en zijn bevoegd om te vliegen middels een dronebewijs.


Bedrijfsvideo 

Je kent vast het gezegde: een beeld zegt meer dan duizend woorden. Dit klopt! Door een professionele bedrijfsfilm te laten maken en te gebruiken, laat je een indruk achter bij de kijker. Een bedrijfsfilm laten maken is dan ook een perfecte manier om je merkverhaal te communiceren.

Met een bedrijfsvideo laat je een sfeerimpressie van een bedrijf zien. Ook kun je de bedrijfsfilm gebruiken als voorziening voor inhoudelijke informatie. Kortom, een professionele bedrijfsfilm vertegenwoordigt jouw bedrijf, merk, product of dienst.Ohja!

Wil je zeker zijn van jouw foto(-of video)moment en-/of dat je dat fotocadeau op tijd in huis hebt? Boek mijn dienst dan op tijd! Op deze manier kan ik garanderen dat ik er kan zijn om uw momenten vast te leggen wanneer ze gebeuren. En als u van plan bent om een fotocadeau te geven, zorgt vroeg boeken ervoor dat u uw geschenk ruim op tijd in huis heeft.

Heeft u vragen over mijn diensten? Twijfel dan niet om contact met mij op te nemen.