Website laten maken

Basis

- Basis website

- Stockfoto's

- Geen website updates

- Jaarlijks minimale aanpassingen

- Teksten zelf aanleveren

- Contractduur 1 jaar (verlenging mogelijk)

- Website beheer volledig bij Reit Productions
380,- eenmalig en daarna 180,- PJ 

Normaal

- Website normaal

- Stockfoto's en/of icm Beeldbankpakket

- Kwartaal website updates (maximaal 8 aanpassingen)

- Teksten aanleveren en/of laten maken

- website beheer volledig bij Reit Productions

- Contractduur 1 jaar ( verlening mogelijk)

- Mogelijkheid tot aanmelden nieuwsbrief

- Aanpassingen binnen 48 uur online


530,- eenmalig en daarna 255,- P/J  

Pro

- Website Pro

- Stockfoto's en/of icm Beeldbankpakket

- Maandelijkse website updates (maximaal 5 aanpassingen per maand)

- Teksten aanleveren en/of laten maken

- Mogelijkheid tot webshop

- website beheer volledig bij Reit Productions

- Contractduur 1 jaar ( verlenging mogelijk)

- Mogelijkheid tot aanmelden nieuwsbrief

- Aanpassingen binnen 24 uur online

866,- eenmalig en daarna 456,- P/J 

INFORMATIE 

Hoe gaan wij te werk?

Je kiest een pakket die denkt dat bij jou/ je bedrijf past. Wij bespreken samen alle mogelijkheden. Je kan eventueel voorbeeld-websites laten zien hoe jij wil dat de website er (ongeveer) uit komt te zien. Vervolgens gaat Reit Productions aan de slag om er iets moois van te maken. Reit Productions maakt een mooie opzet en zorgt dat dit bij jou, als klant terecht komt. Uiteraard kunnen wij nog het een en ander aanpassen voordat de website definitief online staat. Reit Productions houd de website in eigen beheer, dat houd in dat jij je bezig kan houden met leuke dingen binnen je bedrijf en je geen zorgen hoeft te maken over een website. Je kan vervolgens via een afgesloten pagina wijzigingen doorvoeren, Reit Productions zorgt er vervolgens voor dat dit (ZSM) op de website geplaats gaat worden. (afhankelijk van je pakket keuze)

Hosting

Reit Productions werkt met een bekende hosting bulder, hier heb jij als klant weinig mee van doen, dit omdat Reit Productions het volledige beheer op zich neemt. De prijs van de hosting zit in het bedrag van het door jou gekozen pakket. Het is mogelijk om een nieuw domeinnaam te kiezen, of een bestaande te verhuizen, dit laatste in overleg.

Jaarlijkse kosten

Je betaalt eenmalig een bedrag voor het maken van de website, en de kosten van de hosting. Vervolgens betaal je 1 jaar later een jaarlijks bedrag voor de hosting+ kosten van het website onderhoud. Reit Productions is een jong groeiend bedrijf en houden de kosten erg laag.

Belangrijke weetjes 

- Reit Productions is niet verantwoordelijk voor externe invloeden in welke vorm dan ook (bijv; invloeden vanuit de hosting) 

- Je gaat akkoord met de algemene voorwaarden welke worden gesteld in het contract 

Aanpassingen 

Mocht je een aanpassing willen doen, denk daarbij aan een nieuwsbericht, informatie dat niet meer klopt, contact gegevens wijziging etc. kan dit (mocht je pakket dit toelaten). Je krijgt een afgeschermde pagina waar je dit soort verzoeken kunt doen. We doen ons uiterste best dit zo snel mogelijk te doen

In je pakket staat hoeveel aanpassingen er gedaan worden. Dit kan altijd meer zijn, hier komen wel extra kosten bij. De kosten zijn 20,- ( ex BTW) per bericht per keer. 

Prijzen

- De genoemde prijzen zijn exclusief BTW. 

Welk Pakket kies jij?