Wie ben ik?

Over mij 

Hey daar! Mijn naam is Jeffrey Reit en ik ben een gepassioneerd fotograaf en videograaf uit de regio Rotterdam. Ik zeg altijd zelf maar: 'Mijn creatieve blik reikt echter veel verder dan mijn woonplaats'. Ik werk met heel veel plezier door heel Nederland, België, en als het even zit, reis ik de hele wereld over om het perfecte plaatje vast te leggen.

Mijn liefde voor beeld en geluid gaat ver terug. In mijn kinderjaren had ik al passie voor fotografie en het maken van video's. Hoe ouder ik werd, hoe serieuzer de hobby ook ging worden. Dit zette mij aan om in professionele apparatuur te investeren, waarna mijn avontuur in de wereld van professionele fotografie en videografie pas echt begon. De rest is geschiedenis..

Een simpele hobby veranderde tot een passie!

In 2023 wist ik het zeker. Ik zou mijn eigen onderneming starten in de fotografie en videografie! Maar daar stopt het niet: In het dagelijks leven werk ik voor de overheid, waar ik een belangrijke rol speelde in het beheer van social media. Door mijn jarenlange ervaring kan ik van een saai social media account, een mooi (tegenwoordig) visitekaartje maken. 

Mijn stijl zou ik beschrijven als rauw en authentiek. Ik geloof in het vastleggen van het leven zoals het is – ongefilterd en vol van karakter. Met een rauw randje..

Wat ik het liefste fotografeer? Bedrijven, producten en mensen! 

Als u op zoek bent naar een fotograaf die streeft naar authenticiteit en uw bijzondere momenten en of producten in hun meest pure vorm kan vastleggen, bent u bij mij aan het juiste adres.

Voor vragen kan je me altijd een berichtje sturen! Of vul het contactformulier in. 


Jeff